Het gebruik van de computer van het bedrijf

De computer wordt steeds vaker ook thuis gebruikt. Dit maakt controle een stuk lastiger. Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van sociale media. Het is lastig om hier grip op te krijgen en te houden.

Wij adviseren u graag hoe u dit het beste kunt doen. Daarnaast geven wij graag advies over het gebruik van computers op de werkplek en thuis zodat uw vertrouwelijke informatie niet zomaar op straat komt te liggen.

de gevaren

Als de computer op andere plaatsen wordt gebruikt maar ook als de computer op de werkplek wordt gebruikt kan er vertrouwelijke informatie gelekt worden. Helaas komt dit steeds vaker voor. Ook in het geval van diefstal van laptop of ipad komt het steeds vaker voor dat vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen. Het kan uw bedrijf behoorlijke schade opleveren als dit gebeurd. Natuurlijk hoeft in dit geval geen spraken te zijn van opzet. Opzet of niet het kost u in ieder geval veel geld en andere vormen van schade.

de oplossing

Wij kunnen samen met u een plan maken de computers op een zo effectief mogelijke manier te beveiligen. We kunnen dit bijvoorbeeld doen door de draagbare computers te encrypten. Hierdoor kunnen buitenstaanders niets met de computers als deze gestolen worden of als deze verloren worden. Encryptie is de meest veilige methode om deze zaken te beveiligen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.