Auto’s terug halen

Stel dat u een voertuig heeft verhuurd en de huurder brengt de auto niet meer terug. Via het GPS systeem ziet u dat het voertuig in het buitenland is. Veel voertuigen gaan richting Afrika. In de meeste landen waar deze voertuigen naar toe gaan is het niet veilig om naar toe te reizen laat staan om zelf het voertuig terug te gaan halen. In dergelijke gevallen heeft u een specialist nodig met ervaring om dit voor u te doen. De Recherche Inlichtingendienst doet dit graag voor u.

Er zijn maar weinig bureaus met internationale ervaring

De Recherche Inlichtingendienst heeft contacten in bijna alle landen en werkt nauw met hen samen. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen handelen waardoor het voor u als opdrachtgever behoorlijk wat geld en tijd kan schelen. Daarnaast wordt de kans op het terug halen van het voertuig hierdoor ook vergroot.

Hoe werkt het?

We eerst met u in gesprek gaan om zo veel mogelijk gegevens uit te wisselen. Vervolgens kunnen wij in veel gevallen een grove inschatting maken van wat de kosten zullen zijn. Natuurlijk is dit afhankelijk van vele factoren. Soms kunnen wij reizen combineren waardoor het voor de meerdere opdrachtgevers interessanter wordt. Voor veel landen wordt een visum gevraagd wat nog wel eens wat extra tijd kan kosten. Op Ambassade niveau hebben wij ook de juiste contacten die ons sneller aan dergelijke papieren kunnen helpen.

Wat is voor u belangrijk?

Het terughalen van het voertuig op een zo snel en goedkoop mogelijke manier waarbij wij letten op het zo schadevrij mogelijk terug brengen van het voertuig.

Waarom doen wij het anders?

Omdat de Recherche Inlichtingendienst de juiste contacten heeft op het niveau van Politie, leger en andere belangrijke spelers in dit werkgebied kunnen wij op een redelijk veilige manier werken zelfs in gebieden die voor andere niet veilig zijn. Indien nodig kunnen wij ons bij laten staan door gewapende eenheden die lokaal ingehuurd worden.

Kunnen wij iets voor u doen?

Laat het ons zo snel mogelijk weten. Als er een voertuig wordt verduisterd zijn de eerste uren en dagen van het grootste belang. Des te langer het duurt des te groter is de kans dat het voertuig wordt beschadigd of gestript. Als de “huurder” van het voertuig de GPS zender heeft gevonden wordt het onderzoek duurder en is er minder kans op succes. Twijfel niet maar bel ons meteen. Het kost u niets en u krijgt direct informatie van ons.

U weet dan waar u aan toe bent en zorgt ervoor dat dergelijke “huurders” u volgende keer overslaan.