Telefoongebruik en mobiele telefoongebruik

We kunnen ons geen wereld meer voorstellen zonder telefoons. Het is makkelijk en snel. Toch brengt het ook zijn nadelen met zich mee. Zo is het lastig om de controle te houden over het gebruik van de telefoon.

Met name als het gaan om de mobiele telefoon hebben veel leidinggevende hier niet echt een goed gevoel over. U wilt niet te controlerend zijn maar wilt ook niet onnodig geld verspillen aan telefoongesprekken die verre van zakelijk zijn.

wat kunnen wij doen?

Als er op voorhand goede afspraken worden gemaakt die schriftelijk zijn vastgelegd kan er in de meeste gevallen gecontroleerd worden hoe en wanneer de telefoon van de zaak wordt gebruikt. Dit geldt voor zowel de tijdstippen en lengte van de gesprekken alsook voor de inhoud van deze gesprekken. In Nederland is er strikte wetgeving rond telefoongesprekken en de mogelijkheden die de werkgever heeft. Indien de werkgever deze zaken niet goed heeft geregeld kan hij gerechtelijk worden aangepakt.

Uw voordeel

Als er iets gaande is binnen uw bedrijf waarvan bewijzen moeten worden verzameld heeft u een belangrijke troef in handen als u op voorhand deze zaken goed heeft vastgelegd. Wij adviseren graag in de mogelijkheden die er zijn op dit gebied zodat de kosten voor telefonie binnen het budget blijven en u daarnaast wettelijk gezien goed bent ingedekt.