Privé detectives

Privé detective is een naam die vaak gebruikt wordt in de volksmond als het gaat over partikulier onderzoekers. De naam privé detective is veel meer ingeburgerd dan de naam onderzoeker, partikulier onderzoeker of partikulier recherchebureau.

Privé detectives in het buitenland

In het buitenland spreekt men vaak over private detective als het gaat om privé detectives. Een privé detective werkt niet voor de overheid maar is een partikulier bedrijf. Overheidsbedrijven houden veel informatie voor zichzelf en delen dit vaak niet met een privé detective. Dit zorgt ervoor dat privé detectives vaak op een andere manier te werk gaan.

Privé detectives en service

De privé detective biedt vaak meer service dan een overheidsinstantie. Dit heeft te maken met het feit dat de privé detective rechtstreeks voor de klant werkt. De klant betaalt de detective. De privé detective gaat net zo lang door met het onderzoek totdat het onderzoek vast loopt of tot dat de klant aangeeft dat hij wil stoppen. In de meeste gevallen worden de zaken natuurlijk gewoon opgelost. Bij de privé detective wordt het dossiers niet gesloten omdat er andere zaken komen die een hogere prioriteit hebben.

Privé detective onderzoeken

De privé detective doet onderzoek naar fraude, ziekteverzuim, oplichting, vreemdgaan, telecomzaken en nog veel meer.

U kunt bij ons terecht als het gaat om het inhuren van privé detectives met verschillende specialisatie gebieden. Wij zullen er alles aan doen om u naar volle tevredenheid te helpen en hebben het streven uw verwachtingen ruimschoots te overtreffen.