Het vragenformulier

Het vragenformulier of questionnaire is een hulpmiddel dat in vele zaken kan worden gebruikt. Het kan helpen de waarheid boven tafel te krijgen op een efficiënte en effectieve manier. Het kan voor diverse doeleinde worden gebruikt.

hoe werkt het?

Wij verstrekken u op basis van de gebeurtenis een op maat gemaakt vragenformulier. hierin vindt u afhankelijk van de zaak een aantal vragen. De vragen kunnen gesloten en/ of open zijn. Op een aantal pagina’s vindt u open vragen die aangeven dat er een verklaring moet worden gegeven op een bepaald event. Over het algemeen zullen de vragenformulieren niet langer zijn dan 10 A4 tjes. Dit is voor ons voldoende om een nauwkeurige analyse te kunnen maken.

uw winst

Als u werkt met deze methode van vragenformulieren kunt u behoorlijk wat tijd besparen. U hoeft immers niet met iedereen in gesprek. Daarnaast krijgt u van ons een duidelijk advies over met wie u wél in gesprek moet gaan en met name welke vragen u aan die persoon moet gaan stellen. Dit zorgt ervoor dat u veel tijd bespaart en kunt werken aan zaken die een hogere prioriteit hebben dan het in gesprek gaan met mensen die onschuldig blijken te zijn.